"Βασιλέας δε και άρχοντας ου τους
σκήπτρα έχοντας έφη είναι ουδέ τους
υπό την τυχόντων αιρεθεντας ουδέ
τους κληρω λαχοντας ουδέ βιασαμενους ουδε εξαπατησαντας ,αλλα τους επισταμενους αρχειν,οποτε γαρ τις
ομολογησειε του μεν αρχοντος ειναι
το προστατειν ο,τι χρη ποιειν,
του δε αρχομενου το πειθεσθαι.."
[Οι βασιλείς και οι άρχοντες δεν είναι εκείνοι που κρατούν το σκήπτρο ,ούτε εκείνοι που εκλεχθήκαν από τον λαό η με κλήρωση, ούτε εκείνοι που κατέλαβαν
βίαια την εξουσία η με απατή,
αλλά εκείνοι που ξέρουν να
Κ Υ Β Ε Ρ Ν Ο Υ Ν ,...."ΞΕΝΟΦΩΝ 420

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Πού ψηφίζω - Βρες το εκλογικό κέντρο με ένα τηλέφωνο

Με ένα απλό τηλεφώνημα μπορείς να μάθεις που ψηφίζεις για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές. Μάθε όσα πρέπει πριν πας στην κάλπη.

Το υπουργείο Εσωτερικών, στην προσπάθειά του να ενημερώσει το εκλογικό σώμα για τα εκλογικά κέντρα, έχει αναπτύξει μία ειδική εφαρμογή στο διαδίκτυο, όπου ο κάθε ψηφοφόρος, με το όνομα, το επώνυμο, το πατρώνυμο και το έτος γέννησης, μπορεί να μάθει σε ποιο εκλογικό κέντρο ψηφίζει. (κάνε κλικ εδώ)
 
Για όσους όμως δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ή έχουν πρόβλημα με τον υπολογιστή τους, το υπουργείο Εσωτερικών λειτουργεί ειδικό τηλεφωνικό κέντρο, ώστε όλοι οι εκλογείς να μπορούν να δουν σε ποιο εκλογικό τμήμα του δήμου τους θα ψηφίσουν στις εκλογές.
Το τηλεφωνικό κέντρο για το "ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ", όπου μπορούν να καλούν όλοι οι ψηφοφόροι είναι το 213-1361500.
Ώρες εξυπηρέτησης εώς και το Σάββατο τις ώρες απο 09:00 εώς και 19:00, ενώ την Κυριακή μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με τοπ τηλεφωνικό κέντρο από τις 07:00 εώς τις 19:00.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: