"Βασιλέας δε και άρχοντας ου τους
σκήπτρα έχοντας έφη είναι ουδέ τους
υπό την τυχόντων αιρεθεντας ουδέ
τους κληρω λαχοντας ουδέ βιασαμενους ουδε εξαπατησαντας ,αλλα τους επισταμενους αρχειν,οποτε γαρ τις
ομολογησειε του μεν αρχοντος ειναι
το προστατειν ο,τι χρη ποιειν,
του δε αρχομενου το πειθεσθαι.."
[Οι βασιλείς και οι άρχοντες δεν είναι εκείνοι που κρατούν το σκήπτρο ,ούτε εκείνοι που εκλεχθήκαν από τον λαό η με κλήρωση, ούτε εκείνοι που κατέλαβαν
βίαια την εξουσία η με απατή,
αλλά εκείνοι που ξέρουν να
Κ Υ Β Ε Ρ Ν Ο Υ Ν ,...."ΞΕΝΟΦΩΝ 420

Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

Υποψήφιος Δήμαρχος Βόλβης ο Δημήτρης Στοΐτσας

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013 19:35
  • Την υποψηφιότητά του για την θέση του Δημάρχου Βόλβης στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς και την ίδρυση της Δημοτικής Παρατάξεως ΄΄Δήμος Βόλβης,Τόπος να ζεις!΄ανακοίνωσε ο Δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Βόλβης Δημήτρης Στοΐτσας, σε ανοικτό κάλεσμα του προς τους Δημότες του Δήμου Βόλβης.
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων Rihios στον Σταυρό, ο κ. Στοΐτσας τόνισε τα αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει η τοπική κοινωνία,αναπτύσσοντας πλήρως την σημερινή κατάσταση στον Δήμο. Κάλεσε όλες τις κοινωνικές δυνάμεις να ενωθούν πάνω από κόμματα και διαχωριστικές γραμμές του χθές και τόνισε την ακλόνητη πίστη του, πως μέσα από ένα νέο ξεκίνημα μπορούν να δοθούν λύσεις.
Συγκεκριμένα ο κ. Δημήτρης Στοϊτσας μεταξύ άλλων δήλωσε:
Ανταποκρινόμενος στο δικό σας κάλεσμα, στο κάλεσμα των τοπικών κοινωνιών για να δώσουμε ελπίδα και μάχες για το αύριο, σας κοιτάζω στα μάτια γιατί αφουγκράζομαι την οργή, το άγχος και την αγωνία που έχετε.
Σας κοιτάζω στα μάτια και έχοντας πλήρη επίγνωση των καταστάσεων που ζούμε,δηλώνω παρόν στις εξελίξεις, δηλώνω παρόν στη μάχη που θα δώσουμε όλοι μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: