"Βασιλέας δε και άρχοντας ου τους
σκήπτρα έχοντας έφη είναι ουδέ τους
υπό την τυχόντων αιρεθεντας ουδέ
τους κληρω λαχοντας ουδέ βιασαμενους ουδε εξαπατησαντας ,αλλα τους επισταμενους αρχειν,οποτε γαρ τις
ομολογησειε του μεν αρχοντος ειναι
το προστατειν ο,τι χρη ποιειν,
του δε αρχομενου το πειθεσθαι.."
[Οι βασιλείς και οι άρχοντες δεν είναι εκείνοι που κρατούν το σκήπτρο ,ούτε εκείνοι που εκλεχθήκαν από τον λαό η με κλήρωση, ούτε εκείνοι που κατέλαβαν
βίαια την εξουσία η με απατή,
αλλά εκείνοι που ξέρουν να
Κ Υ Β Ε Ρ Ν Ο Υ Ν ,...."ΞΕΝΟΦΩΝ 420

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014


Πλημμύρα από παράνομες γεωτρήσεις

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63981534

Διάτρητη από... 200.000 πηγάδια και γεωτρήσεις είναι η Ελλάδα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις των υδρογεωλόγων.

Πλημμύρα από παράνομες γεωτρήσεις
Η Ειδική Υπηρεσία Υδάτων του υπουργείου Περιβάλλοντος υπενθυμίζει ότι στις 15 Μαΐου εκπνέει η προθεσμία για να υποβάλουν αίτηση εγγραφής στο Εθνικό Μητρώο Σημείων Υδροληψίας (ΕΜΣΥ) οι ιδιοκτήτες και χρήστες πηγαδιών και γεωτρήσεων που αδειοδοτήθηκαν για πρώτη φορά πριν από τις 20 Δεκεμβρίου 2005, καθώς και όσοι δεν έχουν λάβει ποτέ σχετική άδεια.

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΛΙΑΜΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΛΙΑΜΑ
Ο κ. Λιάμας, επέλεξε μάλιστα συμβολικά τη σύσκεψη αυτή για να ανακοινώσει ότι θα κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Ανέφερε χαρακτηριστικά:
http://liamasdiamantis.blogspot.gr/
«Έχω μάλιστα την τιμή να σας ανακοινώσω ότι θα διεκδικήσω την ψήφο των συνδημοτών μας στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου. Προτίθεμαι να διεκδικήσω εκ νέου τη θέση του δημάρχου Βόλβης. Επειδή προέρχομαι από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το ανακοινώνω πρώτα σε εσάς, τους εκλεγμένους εκπροσώπους κάθε τοπικής κοινωνίας που αναγνωρίζω πόσο ενδιαφέρεστε για την ιδιαίτερη πατρίδα σας.

Υποψήφια για της εκλογές του Μαΐου.

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που θα στηρίξει το ΚΚΕ στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου παρουσιάστηκαν στη διάρκεια εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας.
Δήμος Βόλβης
Πολυζωίδου Βάσω, Πτυχιούχος Φυσικομαθηματικής - Ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βόλβης, Μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Σταυρού, Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Ρεντίνας, Μέλος του Συντονιστικού Στρυμονικού ενάντια στην επένδυση Χρυσού, Αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης.